Forum/Website troubles

Home Forums Windstone Editions General Windstone Forum/Website troubles

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 102 total)
  • Author
    Posts
  • #737932
    pipsxlch
    Participant

      I can try… 😈

      That worked, thanks! 😳

      #737933
      Anonymous

        If you had some trouble getting to the forum/store/website earlier, I was having trouble with a switch that connects Windstone to our router. I should have it all fixed up now. This would have been between 5PM and 7PM Mountain.

        #737934
        Pegasi1978
        Participant

          Is anyone else having trouble with seeing comments on the Windstone blog? I click to read a post (and any comments) and get this (or some thing like it.

          Quote:

          user warning: Unknown column ‘u.signature_format’ in ‘field list’ query: SELECT c.cid as cid, c.pid, c.nid, c.subject, c.comment, c.format, c.timestamp, c.name, c.mail, c.homepage, u.uid, u.name AS registered_name, u.signature, u.signature_format, u.picture, u.data, c.thread, c.status FROM comments c INNER JOIN users u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = 79 AND c.status = 0 ORDER BY c.thread DESC LIMIT 0, 50 in /home/httpd/vhosts/windstoneeditions.com/httpdocs/drupal/modules/comment/comment.module on line 992.

          #737935
          Adaneth
          Participant

            pegasi1978 wrote:

            Is anyone else having trouble with seeing comments on the Windstone blog? I click to read a post (and any comments) and get this (or some thing like it.

            Quote:

            user warning: Unknown column ‘u.signature_format’ in ‘field list’ query: SELECT c.cid as cid, c.pid, c.nid, c.subject, c.comment, c.format, c.timestamp, c.name, c.mail, c.homepage, u.uid, u.name AS registered_name, u.signature, u.signature_format, u.picture, u.data, c.thread, c.status FROM comments c INNER JOIN users u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = 79 AND c.status = 0 ORDER BY c.thread DESC LIMIT 0, 50 in /home/httpd/vhosts/windstoneeditions.com/httpdocs/drupal/modules/comment/comment.module on line 992.

            Nice new avatar! 🙂

            Yes, I have been getting an error message for the last few days, and am unable to view comments or add one myself. Same message text as yours, I believe.

            Note for Snap: I’m using IE 7 and I believe Pegasi is using IE 8.

            #737936
            Jasmine
            Participant

              I’m getting the same error message and I’m on Safari…

              #737937
              Anonymous

                Try now. It looks like the users table of the blog was corrupted during the ‘accident’.

                #737938
                Pegasi1978
                Participant

                  Still get it.

                  #737939
                  Adaneth
                  Participant

                    pegasi1978 wrote:

                    Still get it.

                    Yep, same here.

                    #737940
                    Anonymous

                      Are you logged in when you get it? Because I’m not logged in and I can read posts and comments.

                      #737941
                      Adaneth
                      Participant

                        Adraenyse wrote:

                        Are you logged in when you get it? Because I’m not logged in and I can read posts and comments.

                        I only get the error message when I am logged in. When I am not logged in, I cannot view/add comments, just read the posts. 🙂

                        #737942
                        Anonymous

                          Arrrrr… ok.. that makes sense.
                          I will try to figure out what gives.

                          #737943
                          Anonymous

                            It’s a problem with the blogging software itself, a known issue. I’ll be sending it over to Nexco as he takes care of the blog side.

                            #737944
                            Anonymous

                              I’ve gotten word that this issue should be resolved. Confirm?

                              #737945
                              Adaneth
                              Participant

                                Adraenyse wrote:

                                I’ve gotten word that this issue should be resolved. Confirm?

                                It is for me! Thanks a bunch! 🙂

                                #737946
                                Pegasi1978
                                Participant

                                  I can read comments again!

                                Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 102 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.