Disappearing Forum reply?

Home Forums Miscellany Help & Feedback Disappearing Forum reply?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1589574
    Nightcrow
    Participant

    Just ran into an odd issue: I posted a reply in the ‘Next on the Schedule’ thread and everything seemed to work fine, but when the page reloaded after submitting my comment, my post wasn’t there.

    I realized after a moment that I had used BBCode links for an image instead of HTML, and I thought that might be the problem, so I reposted using HTML, but the same thing happened.

    What ate my posts? Can one of them be recovered?

    (Edit: I tried to post this, and got a 502 Timed Out error message, so maybe the whole Forum is just having quirks today?)

    Interested in buying or trading for: GB Pebble Sitting Red Fox in grey, Lap Dragon Test Paints (Pearl Steel Blue, Mystic Umber, Pastel Rainbow, others), & production Lap Dragons with minor to moderate damage!

    Also seeking Breyer SM Swaps bodies in poor to fair condition for customizing.

    #1589577
    etruscan
    Participant

    No, I have been running into the same problem recently. When I try to post an image using the <img src … syntax the whole post disappears. I have to download the image that I want to post and treat it as a photograph rather than copying the location and posting it that way.

    #1589616
    Pegasi1978
    Participant

    Sometimes the Forum treats those posts as spam so they are flagged and have to be approved in order to be seen

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.